Comercial per immobiliària.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
No es requereix estudis superiors, indispensable parlar anglès o francès i es valorarà molt positivament dominar altres idiomes. No és necessari tenir experiència prèvia, però si ganes d'aprendre, compromís i habilitats comunicatives. Des de l'empresa es podria formar a la persona si aquesta no té experiència prèvia. Ha de ser una persona educada, amb bona presència, assertiva i amb capacitat per treballar en equip. Cal disposar de carnet de conduir i vehicle propi. Cal sentit de l'ordre i de l’autoorganització: temps, visites, control de documents, etc. Es tracta d'una feina clarament estable i es necessita algú amb vocació de continuïtat. Residència preferent en la zona de treball.

Descripció
Empresa de Palafrugell busca comercial immobiliari per incorporar-lo en plantilla (Indefinit). Empresa familiar i amb molt bon ambient de treball. Es proposa un sou fix + extres per vendes. S’encarregarà de captar immobles, s’encarregarà de gestionar i atendre els clients compradors així com acompanyar els clients en les visites. Cal carnet de cotxe i vehicle propi. Gestió de cartera de clients venedors i compradors, seguiment i control. Preparar tota la documentació necessària per poder efectuar la compravenda. Es treballa de Dimarts a divendres (matí i tarda) i el dissabte (matí). Estiu canvia a l'horari, per jornada intensiva.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.