Personal de neteja per apartaments turístics- Sant Antoni de Calonge

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Molt valorable experiència com a cambrera/o de pisos. Imprescindible experiència en neteja professional. Permís de conduir i vehicle si es resideix fora en població diferent a Sant Antoni de Calonge.

Descripció
Seleccionem PERSONAL DE NETEJA per apartaments turístics situats a Sant Antoni de Calonge. Les tasques que es realitzaran seran la posada a punt dels apartaments (retirada i reposició de tovalloles, llençols, amenitties, neteja de mobiliari, terres, banys, etc.). Jornada laboral de 40h/s distribuïdes de dilluns a diumenge amb un dia de descans rotatiu. Es requereix disponibilitat d’incorporació immediata i disponibilitat horària de 8.00h a 16.00h. Retribució aproximada de 1200€ bruts/mes per dotze pagues.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.