Ajudant/a carnisser/a.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Nivell formatiu EGB/Bàsic. Experiència prèvia (6 mesos). Idiomes: castellà i castellà. Informàtica nivell avançat (imprescindible). Iniciativa i capacitat d’organització. Treball en equip.

Descripció
Tasques a realitzar sota la direcció del /la responsable de la botiga. Fer comandes i seguiment de l’estoc de la seccó. Implementació i seguiment de les accions comercials indicades. Elaboració a l’obrador. Atenció i assessorament als clients al taulell.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.