Encarregat/da de supermercat.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima en tasques similars: 12 mesos. Idiomes: català i castellà. Informàtica nivell usuari (excel, outlook) Nivell formatiu: ESO.

Descripció
Atenció al client Gestió del centre de treball: gestió de comandes, seguiment de l’estoc, organització i motivació del personal, implementació i seguiment de les accions comercials indicades, orientació i assessorament als clients... Vetllar per el bon funcionament i la gestió diària de l’establiment.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.