Oficial/a de manteniment i reparacions.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima en tasques similars: 5 anys. Experiència en reformes integrals (habilitats polivalents, pintura, muntatges, etc.). Idiomes: català i castellà. Imprescindible carnet de conduir i vehicle propi (es pagarà el quilometratge dels desplaçaments).. Coneixements de lampisteria i paleteria.

Descripció
Manteniment de les diferents propietats de l’empresa en lloguer. Manteniment i servei de les incidències de les comunitats i edificis ja llogats. Gestió i control de documentació dels proveïdors. Horari de 9 a 13h i de 14 a 18h de Dilluns a Divendres amb possibilitat de realitzar hores extra Dissabtes, Diumenges i festius.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.