Cuidador/a intern/a.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
No cal experiència Ha de parlar el català Ha de tenir Carnet de cotxe (vehicle es pot proporcionar des de la casa)

Descripció
Es tracta d'instal·lar-se a viure amb una persona gran (la persona que faci d'interna pot anar amb la família a la casa). Tasques: manteniment de la casa i el jardí, tenir control durant les nits de la persona gran. Aquesta es val per si mateixa, però necessita que si cau o té alguna necessitat durant la nit, se li proporcioni ajuda. Sou: 1300€-1500€ ( a concretar a l'entrevista)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.