Dependents/es per botiga de roba i complements.

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Busquem persones que els hi agradi treballar cara al públic ( millor amb experiència). Que tinguin do de gent i amb ganes de vendre. Es valorarà coneixements d’idiomes (anglès i francès). Busquem persones amables i responsables que respectin el seu lloc de feina.

Descripció
Atendre a la clientela. Tenir la reposició al dia i controlar l’estocatge.. Mantenir la botiga neta i ordenada. Cobrament i tancament de caixa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.