Transportista.

Oferta

Població
Corçà

Experiència / Requisits sol·licitats
Persona jove amb un bon estat físic Flexibilitat de horaris, carnet propi Ser una persona amb molt bon caràcter per poder tractar a cada un dels nostres clients. Ser responsable del seu vehicle de treball Ser curiós i net en el seu lloc de treball i a l'hora de donar una bona imatge al client

Descripció
Inici de la jornada laboral de matins de dilluns a dissabte. Repartir les comandes als nostres clients de diferents zones comercials. Organitzar-se la ruta abans de sortir per complir amb els horaris de cada client. Expedir i carregar les comandes ja preparades de forma ordenada segons repartiment. Conèixer bé els llocs de repartiment i les característiques de cada client.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.