PERSONAL NETEJA HOTEL ÀREA PÚBLICA

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
No és necessaria experiència prèvia, solament ganes de treballar

Descripció
PARKHOTEL CIUTAT DE PALOL - PLATJA D'ARO Igual que els assistents d'habitacions, els assistents d'àrees públiques tenen un gran impacte en la impressió que tenen els nostres clients de l'hotel. Les tasques diàries d'un assistent d'àrea pública inclouen: Neteja d'espais públics com ara vestíbuls, restaurants i sales de reunions. Neteja d'àrees internes com a oficines i vestidors d'empleats Neteja d'escales, passadissos i ascensors. Buidar pots d'escombraries en àrees públiques Reportar articles trencats al departament de manteniment

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.