Atenció al client.

Oferta

Població
Begur

Experiència / Requisits sol·licitats
Estudis d’Administrativa o Atenció al Client, Comerç i Màrqueting, Publicitat o Turisme. Domini del català o castellà. Anglès nivell B2, Francès: valorable nivell mitjà. Domini del paquet Office Experiència en atenció al client mínima de dos anys. S'ofereix: Contracte temporal amb possibilitats d’esdevenir d’indefinit. Jornada completa en horari de dilluns a dijous 8:30 a 13:30 h i tardes de 15 h a 18 h. (amb flexibilitat). Divendres de 8:30 a 14:30 h Sou brut anual aproximat 20.000 € bruts anuals.

Descripció
Vetllar per la prestació d’un servei excel•lent als clients, atenció telefònica, processar les comandes, processar les incidències amb els clients, treballar en equip, entre d’altres.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.