Treballador/a familiar.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix que tingui el Certificat de Professionalitat d'Atenció Sociosanitaria a persones amb dependència en Institucions Socials / Domicilis o alguna altra titulació equivalent.

Descripció
Assistència a domicili a persones amb dependència. Suport en la cura de l'espai, higiene personal, acompanyament emocional, companyia, sortides al carrer,... És necessari disposar de vehicle propi, ja que l'atenció a domicili es farà per la zona de Torroella de Montgrí i voltants.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.