Personal de neteja per incorporació immediata.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència d'almenys 6 mesos per netejar instal·lacions.

Descripció
Es requereix un/a Netejador/a a jornada parcial per a supermercat situat a L'Estartit: Funcions: Neteja de l´entrada del supermercat, taquilles, pàrquing i bany. S'ofereix: Contracte: Indefinit Jornada: 6h setmanals, 1h al dia de dilluns a dissabte en horari a triar de matí o tarda Salari: segons conveni, per 6 hores setmanals, 2.396 Euros Bruts anuals Incorporació immediata

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.