Cambrer/a de pisos.

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
1 any d'experiència.

Descripció
Prestigiós hotel dins del conjunt Empordà Golf cerca cambrer/a de pisos per a la realització del treball habitual de manteniment i neteja d'habitacions. Es busca una persona amb bona presència, ganes de treballar en equip i amb discreció orientada al servei i compliment de les normes de l'hotel. Les funcions principals seran neteja d'habitacions, zones comunes, bugaderia i tasques de servei d'habitacions. Imprescindible: Castellà; valorable català, valorable anglès o francès. Mínim un any d'experiència al sector. Imprescindible carnet de conduir i vehicle propi.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.