Ajudant/a de cuina.

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
1 any d'experiència.

Descripció
Prestigiós Resort Hoteler ubicat a l'Empordà (Costa Brava) amb dos Restaurants i amb important oferta gastronòmica, selecciona ai. cuina amb experiència demostrable. Per accedir al lloc cal ser una persona dinàmica, esportista, educada, orientada al Servei ia la millora contínua. Amb una gran capacitat organitzativa, flexibilitat i acostumada a un alt volum de treball. Bé dotada per a la comunicació, la detecció de necessitats i capaç de prendre decisions en escenaris desfavorables. Acostumada a treballar sota pressió i per tant alt nivell dautocontrol. Alt nivell d'empatia amb l'equip i els clients. Les funcions principals seran: - Elaboració i supervisió dels plats de la nostra proposta gastronòmica. - Realitzar les tasques de neteja necessàries per al manteniment del lloc de treball. Formació i experiència al sector: mínim 1 any. Importants idiomes: castellà i català. Imprescindible carnet de conduir i vehicle propi. Tecnologia: Domini office nivell usuari.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.