Assessor/a immobiliari.

Oferta

Població
Pals

Descripció
Busquem assessors per a: - Captació de propietats - Realització de visites - Control d'informes de visita - Procés compravenda Oferim: - Llibertat de zona - Sou Base - Flexibilitat entre venda i lloguer - Accions de màrqueting a nivell nacional com a internacional - Formació especialitzada i contínua - Eines i sistemes - Equip jove i internacional Porta la teva carrera al següent nivell amb la llibertat de ser el teu propi cap i amb el suport de la prestigiosa marca immobiliària internacional Coldwell Banker®. No tots els assessors immobiliaris són iguals, i és per això que nosaltres t'acompanyem de manera individualitzada en totes les facetes del nostre sector. Coldwell Banker® estableix un estàndard d'innovació, experiència i suport. Com a assessor de Coldwell Banker®, gaudiràs d'accés a una tecnologia capdavantera, un pla de carrera on el límit el posaràs tu, la força d'una xarxa global i una cultura basada en l'excel·lència dels nostres serveis. Aquests avantatges elevaran la teva marca personal i aconseguiran que et distingeixis de la competència.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.