Coordinador/a immobiliari.

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
És imprescindible comptar amb experiència similar mínima d'1 any, disposar d'estudis, anglès (parlat i escrit), es valoren més idiomes, bona usuària d'ofimàtica, internet i xarxes socials.

Descripció
EN QUÈ CONSISTEIX EL LLOC: Aquest lloc té com a missió coordinar el correcte funcionament comercial administratiu de l'oficina immobiliària, control de leads, atenció al client, coordinació de comunicació entre els assessors, directius i clients (crides, notes, comunicats, etc.) amb l'objectiu de maximitzar el rendiment de l'oficina i en general promoure la productivitat en l'oficina. BUSQUEM UNA PERSONA : - Proactiva - Resolutiva - Dinàmica - Organitzada - Sistemàtica - Amb entusiasme - Que sàpiga treballar en equip - Que tingui do de gents QUÈ T'OFERIM: - S'ofereix incorporació immediata - Contracte laboral estable a mitja jornada - T'aportarem totes les eines i formacions necessàries per a desenvolupar el teu treball

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.