Auxiliar de secretaria per escola de música.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà les capacitats comunicatives, en especial la relació i l'atenció del públic. Tot i que no és imprescindible, és preferible tenir experiència en feines administratives, si que és necessari un nivell suficient de català i castellà parlat i escrit i un coneixement bàsic de word i excel.

Descripció
Jornada parcial 24 hores setmanals de dilluns a dijous, incloses les tardes. Matriculació i elaboració d'horaris lectius de professors i alumnes, atenció a les famílies principalment en línia i en fer de suport i coordinació entre famílies, professorat i direcció. Manteniment de les dades a través del programa de gestió de l'escola (Gwido)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.