Tècnic/a naturopatia-dietètica-nutrició. (Herbolari i supermercat ecològic).

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà l'experiència en el sector

Descripció
Persona amb estudis tècnics de Naturopatia, Dietètica i Nutrició o tècnic en Herbodietètica, per treballar a la botiga. Jornada completa horari partit (40h), i formació continua. Detall de les funcions del lloc de feina Gent amb il·lusió, que li agradi el nostre sector, compromesa i estudiosa Gent que gaudeixi de l’atenció al públic, amb actitud positiva i alegre Persona que agradi el sector dels productes naturals i ecològics, suplements per a la salut, cosmètica i nutrició esportiva... I que gaudeixi de la relació amb els companys i els clients, que sàpiga treballar en equip i ser una part d’ell Es valorarà l'experiència en el sector Per fer també tasques de caixa, gestió d’estocs, feines bàsiques de botiga i reposició de productes.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.