Conductor/a de 2a de recollida i platges

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Responsabilitat i ganes de treballar en un nou projecte en el municipi. Imprescindible comprensió i saber parlar català i/o castellà. Carnet de conduir español vigent i valorable l'experiencia amb remolcs.

Descripció
Conductor/a de 2a de recollida i neteja de platges pel municipi. Tasques de neteja i retirada de contenidors. Llocs de treball amb jornada partida i/o parcial

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.