Aprenent/a sector metall.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima valorable. Català i castellà. Vehicle per arribar al lloc de treball. Predisposició a l’aprenentatge i a la millora de l’ofici. Ganes de treballar. Responsabilitat i resolutiu en la feina.

Descripció
Persona sense experiència o que vulgui millorar l'ofici del sector metall. Realització de tasques de mecanització amb torn, fressadora i soldadura. Jornada completa. Horari de 8 a 13h. I de 15 a 18h. Dilluns a divendres. Pagues extraordinàries prorratejades.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.