Cambrer/a d'habitacions.

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix experiència prèvia en el sector de la neteja. En cas de no tenir cap mena d'experiència prèvia es valorarà actitud positiva, col·laborativa, ganes d'aprendre i iniciativa.

Descripció
Es requereix personal per a realitzar serveis de neteja en apartaments situats a la Platja de Cèrcol. S'ofereix aproximadament mitja jornada en horari de 11H a 15H aproximadament. Es requereix disponibilitat per a treballar els caps de setmana i festiu.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.