Administratiu/va comercial.

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Busquem persones amb interès a desenvolupar una carrera en banca comercial i es valorarà que tinguis experiència comercial en qualsevol sector i una clara motivació per iniciar una carrera en banca en posicions de relació amb el client.

Descripció
Formaràs part de l'equip comercial d'una Agencia Financera de BBVA, treballant en l'assessorament dels nostres clients, ja siguin empreses, negocis o particulars. Encara que les teves responsabilitats estaran determinades pel segment del client al qual atenguis, entre les teves comeses, realitzaràs funcions com: - Generar un profund coneixement dels nostres clients, de manera que puguis atendre'ls d'acord amb les seves necessitats - Col·laborar en la captació de nous clients - Fidelització i gestió d'una cartera de clients actuals -Comercialització i assessorament de productes financers i gestió del portfolio

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.