Recepcionista per hotel.

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en lloc semblant, bona predisposició, empàtica i amb ganes de formar part d'un bon equip de treball

Descripció
Feina tot l'any, diferents torns. Jornada complerta. Allotjament d'una estrella en plena expansió, orientat al turisme de benestar i religiós,amb bon ambient de treball i equip consolidat, busca recepcionista per atenció de cleints, gestió de reserves, entrada i sortides de clients, facturació... Es requereix flexibilitat horària per fer torns de mati, tarda o partit en funció de l'ocupació i dues nits a la setmana en temporada alta

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.