Vigilant/a de seguretat.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Si té experiència en el camp de la vigilància i la seguretat molt millor.

Descripció
Busquem una persona per fer de vigilant de seguretat a unes instal·lacions públiques a la Bisbal d'Empordà. Necessitem una persona que sàpiga fer-se respectar, que imposi, però a la vegada sàpiga dialogar i solucionar els possibles conflictes que sorgeixen bàsicament amb adolescents que intenten colar-se al accessos sense pagar i no obeir les normes de seguretat del recinte. Si té experiència en el camp de la vigilància i la seguretat molt millor. L'horari és de 16:00 a 20:00 tots els dies fins l'11 de setembre. El dia 15 d'agost és festa i si es vol algun altre dia es pot gestionar. El preu hora és de 7,5€ nets per el treballador. Prescindible vehicle per arribar el lloc de treball. Possibilitat d'allotjament a una població propera. Incorporació immediata.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.