Dependent/a benzinera

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
És indispensable experiència amb el tracte directe al client. Do de gents. Disponibilitat horària per a realitzar torns rotatius de matins i tardes. L'horari i el sou es concreten en entrevista presencial. La jornada és intensiva. DISPONIBILITAT INMEDIATA Preferiblement amb vehicle propi, tot i que si resideixen a Calonge no és imprescindible.

Descripció
Tasques relacionades amb atenció al públic. Reposició i ordre de gènere a la botiga. Cobrament en caixa i gestió de punts dels clients en les targetes. Neteja de zones comunes.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.