Treballador/a familiar zona Palamós

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Necessitem algú amb experiència amb atenció a persones dependents.

Descripció
Busquem treballador/a familiar per cobrir substitucions fins al novembre i iniciar servei d'atenció domiciliaria. Els serveis es distribueixen per la zona de Palamós, Palafrugell, Calonge. L'objectiu és que cobreixi substitucions i que es quedi com a professionar titular els serveis nous que ens vagin entrant. Necessitem persona titulada, amb experiència i vehicle propi per a poder-se desplaçar d'un domicili a l'altre. El sou és de 12 pagues + kilometratge a part.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.