Oficials de 1a i 2a d'enllumenat públic.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Motivació FPI o FPII tècnic especialista Experiència mínima 2 anys Es valorarà formació en prevenció de riscos. Es valorarà carnet d'instal·lador electricista

Descripció
Empresa referencia ubicada al Maresme, integradora de tecnologies en el camp Mediambiental, Energia, Telecomunicacions i tot tipus de processos industrials BUSCA Oficials de 1º I 2º Electricistes AMB EXPERIÈNCIA en instal·lacions i/o manteniments d'Enllumenat Públic i instal·lacions de Baixa tensió, obra pública i industrial per a la delegació de FORALLAC. Horari de 7.45 a 15.45 de Dilluns a Divendres (amb possibilitat de guàrdia cap de setmana)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.