OPERARI/A DE NETEJA

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà experiència en el sector. Es valorarà disposar de carnet de conduïr. Tenir disponibilitat els caps de setmana, per fer festa entre setmana.

Descripció
Empresa especialitzada en la neteja de cases y apartaments durant tot l'any ofereix places de mitja jornada o jornada completa, amb horari flexible, amb disponibilitat els caps de setmana. Sou segons conveni 1260€ nets mensuals.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.