Oficial1ª Cosidora

Oferta

Població
Vulpellac - Fonteta - Peratallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en costura en màquines de cosir industrials. No es demana vehicle propi, perquè la feina no ho requereix, però disposar-ne facilita arribar al centre de treball. La parada d'autobús (SARFA) no està lluny, però cal fer un tram a peu per la carretera (no està en condicions de seguretat per caminar pel voral).

Descripció
Cosir amb diferents màquines industrials: plana, overlock, triple arrastre, doble agulla. No és treball en cadena. Serà necessari que la persona pugui treballar en totes les màquines i fer tota la varietat de feines de costura per a realitzar una peça acabada. Planxat i plegat. Si la persona té aptituds també podrà donat suport a tallar i preparar les teles per confeccionar (patronatge). De 8 a 16. Es valorarà disposició i flexibilitat per ajustar-se a la demanda de la temporada de més feina (de Setmana Santa a Setembre), a canvi de compensació en període de menys feina.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.