Responsable de Control de Stock

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació en Administració i Direcció d'empreses (ADE) o Enginyeria Tècnica mecànica, electrònica o d'organització i/o Màster en logística integral/supply Chain. Experiència mínima de tres anys en posicions similars

Descripció
Liderar i implantar el projecte d'inventari permanent per tal de gestionar l'estoc de l'empresa. Controlar les entrades i sortides de material, gestió de les incidències relacionades amb l'estoc. Mantenir actualitzades la base de dades d'existències a l'ERP. Implantar les noves eines de planificació (MRP) liderant el projecte d'inventari permanent. Horari partit de dilluns a dijous de 8h a 17:30h aproximadament (amb flexibilitat) i divendres intensiu de 8h a 14h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.