Mecànic/a Taller Automoció

Oferta

Població
Mont-ras

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible CFGS en mecànica, electromecànica de vehicles i/o d’automoció. Experiència demostrable en llocs similars.

Descripció
Reparació de motors i caixa de canvis manuals i automàtics Reparació d'avaries i de components elèctrics i mecànics. Encarregar el material pertinent per a realitzar els pressupostos Canvis d'Oli, manteniment, revisions. Altres tasques polivalents pròpies del càrrec. Horari de dilluns a divendres de 9h a 13:15h i de 15h a 18:30h

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.