Administratiu/va amb Comptabilitat

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Formació en Cicle Formatiu Superior d'administració i finances o similar. Persona metòdica i molt organitzada. Experiència prèvia executant tasques administratives.

Descripció
Realitzar l'atenció telefònica als clients. Encarrerar-se de la comptabilització de factures i de l'IVA. Donar suport comercial i fer l'obertura de nous clients. Rebre les mercaderies al matí i a la tarda, complimentant la documentació necessària. Horari partit de 9h-13h i de 15h-19h de dilluns a divendres.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.