Tècnic/a de manteniment.

Oferta

Població
Begur

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible: - FP II amb titulació mecànica - CFGS Manteniment d'equips industrials Valorable: - FP II amb titulació electricitat És recomanable haver desenvolupat tasques de tècnic de manteniment en maquinària i instal·lacions preferentment de l'àrea de manteniment mecànic de maquinària i instal·lacions.

Descripció
La missió del lloc de treball consisteix en mantenir la maquinaria i les instal·lacions en un estat òptim de funcionament, a través del cumpliment de les tasques de manteniment preventiu i correctiu assignades així com proposar millores.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.