Monitors/es Cases de Colònies Estiu

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISITS: - DISPONIBILITAT IMMEDIATA - Disponibilitat total de fer pernocta al centre. - Experiència prèvia en campaments o colònies, esplais, CAU o altres activitats dins el lleure. - Preferible titulació de monitor/a de lleure o altres relacionades (CFGS esports, animació sociocultural...). – Indispensable saber anar en bici

Descripció
Ets monitor/a de lleure i busques feina per aquest estiu? T'oferim formar part de l'empresa líder en centres de colònies, treballant per tandes de dissabte per la tarda fins dissabte pel matí als nostres centres ubicats a les províncies de Barcelona, Girona i Lleida. Realitzem estades amb grups de totes les edats, amb moltes activitats d'aventura (kayak, BTT, quads, tirolines, rocòdroms...), activitats creatives, jocs de nit i de coneixença, entre molts d'altres. CONDICIONS: - Oferim formació específica de les activitats que es realitzen a cada centre. - Estades de colònies a diversos dels nostres centres. - Salari 445€ per tanda treballada - Manutenció i allotjament al nostre càrrec.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.