Personal Pica/ Rentaplats per casa de colònies.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Valorem experiència i viure prop de les cases de colònies.

Descripció
Des de Rosa dels Vents requerim incorporar personal de pica/rentaplats a les nostres cases de colònies situades a Torroella de Montgrí i Estartit. Incorporació immediata i treball tot juliol. Treball de dilluns a diumenge amb un dia de festa setmanal i l'altre pagat a nòmina. Funcionis: •Realitzar ajudes en la cuina segons requeriment del/la cuiner/a. •Fer les tasques de neteja de tots els utensilis de cuina i menjador. •Realitzar les neteges de la cuina establertes en el Pla de Neteja Oferim: Contracte jornada completa torn partit. •Horari de dilluns a diumenge amb dos dies de festa setmanals •Sou 1.184,16 euros bruts mensuals. •Manutenció i allotjament gratuït

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.