Cap d'Operacions.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
- Imprescindible Cicle Formatiu: Processos i Qualitat a la Indústria Alimentària. - Experiència de 1 any en lloc similar. - Capacitat analitica i de resolució de problemes. - Experiència en gestió d'equips.

Descripció
Vols ser l’enllaç entre la directiva i l’operativa dins d’una empresa familiar amb presència internacional? Tenim una oportunitat per a tu! Les funcions que hauràs de dur a terme són: - Supervisar i optimitzar el flux de mercaderia garantint el compliment dels horaris i les especificacions del client. - Supervisar les comandes de fresc sobre la base de la programació de producció, i els dies i hores d'expedició. - Supervisar la recepció de producte i la seva ubicació en les línies corresponents. - Dirigir les rutes i supervisar els processos de les càrregues i descàrregues. - Donar suport a qualitat. S'OFEREIX - Formar part d'una empresa familiar amb presència internacional. - SBA: 22.000 - 24.000€. - Bon clima laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.