Monitors/es amb nivell mitjà de francès.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Descripció
Des de Rosa *dels *Vents seleccionem monitors/es amb un nivell mitjà de francès per a realitzar un acompanyament als grups de nens/as, adolescents i els respectius monitors/as que venen a les nostres cases de colònies durant Juliol/*Agost. FUNCIONS: - Acompanyament del grup durant la seva estada a la casa de colònies - Realitzar d'intermediari entre el grup de clients francesos i la direcció del centre - Dinamització d'algunes activitats quan fos requerit REQUISITS: - Nivell mitjà de francès (suficient per a entendre-ho i comunicar-se) - Disponibilitat per a fer estades llargues en una casa de colònies OFERIM: - Allotjament i manutenció gratuïta en el centre - Salari de 1342€/mes (en cas de no treballar tot el mes, a proporció). - Contracte a jornada completa

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.