Dependent/a per a botiga de roba de la llar i altres.

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
No cal experiència, sí cal interès en la feina i amb ganes de treballar en equip o individualment. Valorarem que sigui una persona activa, amb facilitat de diàleg, que desprengui benestar, actitud positiva i capacitat resolutiva.

Descripció
Busquem una persona activa i amb interès en decoració per treballar de dependenta a la nostra botiga de coixins i altres paraments de la llar. La feina serà de venta, reposició i comandes. Alguns dies s´haurà de desplaçar entre botigues (l´altra botiga és d´espardenyes) per fer substitucions els dies de festa de les companyes

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.