Monitors/es de lleure amb nivell de francès mig/alt

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Nivell mig de francès (suficient per entendre'l i parlar-lo) Disponibilitat per fer estades a la casa de colònies Experiència com a monitor/a (valorable)

Descripció
Des de Rosa dels Vents seleccionem monitors/es amb nivell mig de francès per fer un acompanyament als grups de nens/es, adolescents i els seus monitors que venen a fer estades de colònies a les nostres cases de colònies durant els mesos de juliol i agost. Funcions: - Acompanyament del grup durant l'estada de colònies. - Actuar com a intermediari entre el grup de clients francesos i la direcció del centre. - Dinamització d'algunes activitats quan sigui necessari. Oferim: - Allotjament i manutenció gratuits a la casa de colònies. - Sou de 1342€/mes (en cas de no treballar el mes sencer, la part proporcional). - Contracte a jornada completa

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.