Cuidador/a interna / Alzheimer (alt grau de dependència).

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
.

Descripció
Cal cuidador/a amb experiència acreditada i referències en atenció domiciliària (interna) per a pacient amb Alzheimer molt avançat (alt grau de dependència). Es requereixen coneixements en: canvis posturals, maneig de grua, control de medicació, mesurament de constants, maniobra de Heimlich, higienes, alimentació triturada amb espessidors, etc. Per 3 o 4 dies per setmana interns a convenir. Domicili a Pals. Es valorarà autonomia (vehicle), disponibilitat en caps de setmana i experiència acreditada amb pacients d'alta dependència. Abstenir-se si us plau qui no compleixi tots els requisits. Alta SS, contracte i salari d'acord amb els dies establerts.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.