Operari/a de manteniment d'apartaments turístics.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiencia en el sector Carnet de conduir Disponibilitat inmediata

Descripció
Per als nostres apartaments a l'Estartit: Manteniment de piscines i jardins Manteniment dels apartaments: cuina i cambra de bany Manteniment instal·lacions comunes Jornada completa a 40h setmanals amb horari partit de 7 a 12h i de 17 a 20h. Es treballen 5 dies a la setmana amb dos dies de descans a concretar. Sempre es treballen els dies festius.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.