Auxiliar d'infermeria.

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà: - Coneixements i experiència en l'àmbit residencial i atenció sociosanitària. - Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari - Formació relacionada amb el lloc de treball - Idoneïtat del perfil en relació al lloc de treball Perfil professional: - Discreció i bon tracte - Capacitat d'iniciativa quant a organització, priorització de tasques i responsabilitat de les mateixes - Dinamisme, relació assertiva i d'empatia amb la persona gran i la seva família - Equilibri emocional envers el malalt terminal - Capacitat d'adaptació als canvis - Habilitat per treballar en equip

Descripció
- Atendre i tenir cura en la vida diària de les persones usuàries, especialment atenent les seves necessitats físiques i psicoemocionals. - Atendre i informar a les famílies - Col·laborar i coordinar-se amb la resta de professionals de l'equip. - Participar en l'elaboració dels plans d'Atenció Individuals. - Aplicar les tècniques de prevenció d'accidents, d'acord amb els protocols de seguretat i Prevenció de Riscos Laborals. - Assistir a cursos de formació continuada - Transmetre els continguts i els coneixements adquirits per la formació a la resta de l'equip.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.