Ajudant/a d'instal·lador de sistemes de seguretat

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: Domini català o castellà. Es valorarà experiència mínima d’un any en el sector de la seguretat, electricitat o lampisteria. Carnet de conduir imprescindible. S'ofereix: Contracte indefinit. Jornada laboral completa. Horari de 9.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. De dilluns a diumenge. Sou brut mensual inicial 1.100 € en 12 pagues.

Descripció
Peó ajudant d’oficial de primera amb nocions de lampisteria i electricitat per passar tubs, cablejat, instal•lar càmeres, detectors, etc.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.