Conductor/a Repartidor/a

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Valorable experiència en càrrec similar o com a repartidor per zona Catalunya, acostumat a buscar solucions davant incidències logístiques o de transport.

Descripció
Per a un dels nostres clients situat en la població de Calonge seleccionem conductors que realitzin el repartiment de peces de recanvis d'automòbil a concessionaris i tallers mecànics de la poblacions de voltant i Girona província. Funcions: - Recollida del material en el punt d'expedició i a vegades ajudar en la preparació i ubicació del producte en la furgoneta. - Realitzar la inspecció del mateix i registrar la sortida del producte en el sistema informàtic, informant del producte que s'emporta amb un lector laser de codis de barra i de l'hora de sortida. - Conducció d'una furgoneta per a realitzar el transport al punt de lliurament (per la zona de Girona, aprox. 50 km de distància). - Resolució d'incidències logístiques derivades del transport. - Retorn al punt d'origen per a retornar la furgoneta, una vegada hagi finalitzat la ruta de repartiment. REQUISITS MÍNIMS - Coneixements geogràfics de les poblacions del voltant de Calonge i província de Girona. - Valorable experiència en càrrec similar o com a repartidor per zona Catalunya, acostumat a buscar solucions davant incidències logístiques o de transport. - Residència pròxima a Calonge. - Català /Castellà Alt - Persona metòdica, responsable i polivalent. - Disposar de més de 2 anys del permís de conduir i un mínim de 8-10 punts (es revisarà aquest requisit mensualment). Horari: de dilluns a divendres matí i tarda. un dissabte al mes de 9.00-13.00

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.