Personal de neteja per apartaments turístics.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix: - Experiència prèvia en neteja - Bona forma física - Disponibilitat per treballar fins a setembre

Descripció
Precisem incorporar netejadors i netejadores per una empresa dedicada al manteniment de residències turístiques. En dependència del responsable, la persona seleccionada haurà d'executar tasques de neteja específiques de les diferents cases i apartaments. S'ofereix a la persona seleccionada feina fins a final de temporada. Es treballa divendres i dissabte a jornada completa. Possibilitats de transport gratuït des de Girona i Palafrugell.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.