Cuiner/a per restaurant. L'Escala.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
- Formació professional en Gastronomia i Cuina i/o Hosteleria. - Experiència en lloc similar. - Imprescindible residencia per la zona. - Imprescindible domini del català i castellà.

Descripció
Empresa hotelera requereix incorporar a una persona per treballar dins la cuina com a CUINER/A en el restaurant d'un hotel de 3 estrelles de nova obertura al municipi de l'Escala. Les seves principals funcions seran: - L'elaboració dels plats de la carta i dels menús corporatius, seguint les indicacions del xef. -Gestió de la conservació de les matèries primes conforme normativa higiènic-sanitària. -Manipulació, preparació i conserva dels aliments crus, semielaborats i elaborats. -Preparació i presentació dels plats i preparació del servei bufet. S'ofereix: - Contracte Fix-Discontinu -Feina des de agost fins octubre. -Jornada laboral completa -Possibilitat de treballar les properes temporades

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.