Cambrer/a per Hotel a l'Escala

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
- Valorable formació professional en Hosteleria. - Experiència en lloc similar. - Imprescindible residencia per la zona. - Nivell alt del català i castellà. - Molt valorable nivell alt de francès i d'anglès.

Descripció
Empresa hotelera requereix incorporar a un/a CAMBRER/A per el restaurant d’un hotel de 3 estrelles al municipi de l’Escala. Les seves funcions principals seran l’atenció als clients del restaurant , preparació del bufet i servei del bar. S'ofereix: - Contracte Fix-Discontinu -Feina des de agost fins octubre. -Jornada laboral completa -Possibilitat de treballar les properes temporades

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.