Muntador/a de vidres, pvc i alumini

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Tenir carnet de conduir. Transport d'empresa. Es prioritza experiència en el món del vidre. Muntatge de finestres, mampares... estarà guiat al començament amb el propietari i treballarà amb ell.

Descripció
En recerca de persona activa i amb ganes de treballar. Treball amb vidre, pvc i alumini. Muntatge a casa de clients i treballs al taller. Horari: 8:30 a 13h i de 15 a 18:30h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.