Atenció al Client Oficina Bancària (Una setmana al mes).

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Els requisits imprescindibles per a aquest lloc són: -Estar en possessió de títol de cicle grau superior o batxillerat. -Bones capacitats socials. -Ús de tecnologia. -Garantir la satisfacció del client.

Descripció
T'agradaria iniciar-te al món de la banca? Busques una feina que puguis compaginar amb els teus estudis o hobbies? I una setmana al mes? Si has respost a tot que sí... TENIM UNA OFERTA PER A TU! Entitat bancària busca persones amb una clara orientació a clients i que siguin empàtiques, amb un bon maneig de la tecnologia per donar suport als seus clients. Quines seran les teves tasques? -Donar suport als clients en lús de caixers i/o canals electrònics. -Respondre qualsevol dubte o pregunta que el client pugui plantejar. -Garantir la satisfacció del client. Què us oferim? -Incorporació la setmana del 16 de setembre. -Jornada 30h mensuals. Només la darrera setmana del mes. -Horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.