Manteniments de neteja en un supermercat situat a L´Escala.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereixen 6 mesos d´experiència en el sector de la neteja o es valorarà una actitud activa, col.laborativa i amb iniciativa del candidat/a.

Descripció
Neteja i manteniment de les instal·lacions del supermercat: posada a punt de la botiga, vidres, banys, oficines i terra. Son 30 hores setmanals, de dilluns a dissabtes en horari de matins. L´horari es concretarà a l´entrevista. Imprescindible: persona responsable, pulcre i amb ganes

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.